Aparate de fitness pentru casa

234

In aceasta perioada stam foarte mult timp in casa. Nemaifacand miscare, exista riscul de a lua in greutate. Sportul se poate face si in casa cu aparate pentru fitness. Sunt diferite aparate care te ajuta sa intretii si sa iti tonifiezi corpul. Aceste aparate le poti folosi in timp ce te uiti la emisiunea ta preferata. Aloshop.tvare diferite astfel de produse pentru sport, inclusiv centuri pentru fitness.

Placa multifunctionala pentru fitness

Vibrating Plate este un aparat multifunctional pentru fitness care îți antrenează întregul corp, modeleaza musculatura si ajuta la obtinerea unui corp tonifiat si puternic.  Aparatul are 9 programe de antrenament, 3 niveluri de intensificare a vibratiilor, vibratii care au efecte benefice ,atat in interior, cat si in exteriorul organismului.  Vibrating Plate are si un display digital unde poti modifica antrenamentul si poti urmari timpul si viteaza programului.  Pentru a afla mai multe informatii si pretul acestui produs, te invit sa apesi pe butonul de mai jos, si vei fi redirectionat catre pagina oficiala  Aloshop.tv.

Vezi detalii si pret!

Aparat de fitness Swing Maxx Basic

Cu Swing Maxx Basic iti poti  lucra muschii in propria casa. Este foarte practic, nu ocupa spatiu in incapere, fiind un produs care poate fi ascuns in spatii mici. Se poate regla si intensitatea programului pentru un antrenament usor sau dificil.  Pentru a afla mai multe informatii si pretul acestui produs, te invit sa apesi pe butonul de mai jos, si vei fi redirectionat catre pagina oficiala  Aloshop.tv.

Vezi detalii si pret!
 

 

Trambulina pentru fitness

Este un aparat distractiv pentru exercitii care nu solicita excesiv incheieturile membrelor. Intr-o ora de antrenament se pot pierde atatea calorii cat se pierd intr-o ora de alergare usoara.  Trambulina poate fi folosita in casa, te ajuta la imbunatatirea rezistentei fizice,  a agilitatii si a fortei. Tot ce trebuie sa faci este sa sari si sa te distrezi.  Pentru a afla mai multe informatii si pretul acestui produs, te invit sa apesi pe butonul de mai jos, si vei fi redirectionat catre pagina oficiala  Aloshop.tv.

Vezi detalii si pret!
 

Pe langa aceste produse, pe site-ul oficial  Aloshop.tv gasesti si alte produse pentru fitness. Tot ce trebuie sa faci este sa dai click aici.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here