Camera video sport Insta360

274

Camera video Insta360 este cea mai mica camera de pe piata din zilele noastre. Cu totii stim ca in ziua de astazi continutul video este foarte cautat. Iar pentru a capta cele mai tari si impresionate momente telefonul mobil este depasit de situatie.

De acum poti crea content original, fara nici un alt ajutor. Folosind camera Ista360 te poti bucura de cadre cat mai clare, poti face video-uri pe sub apa.

Camera video sport Insta360 GO si GO2, Waterproof

 

Camera video sport Insta360 GO2, Waterproof, Alb
Camera video sport Insta360

Camera Insta360 GO2 este foarte practica. Indiferent daca pozitionezi camera pe orizontala aceasta va pastra unghiul de inregistrare. daca obiectul de care este prinsa isi modifica pozitia. Unul dintre avantajele camerei Insta 360 GO2 este ca poate fi pozitionata chiar oriunde datorita dimensiunii ei. ( pe cap, la piept, pe mobila, pe bicicleta etc). 

Ca si functii pentru filmari te mai poti bucurca de hyperlapse de pana la 6 ori mai iute fata de normal, slow-motion x4 cu 120fps.

 

Are un sistem de incarcare super rapid. Are forma unei carcase care indeplinste mai mule functii: trepied, incarcator, controler. In doar o jumatare de ora incarcare va puteti bucura timp de 2,5 ore. 

Oriunde veti monta GO 2, Stabilizarea FlowState va va mentine fotografierea constanta.

Carcasa se poate utiliza pentru a efectua setările și pentru a captura de la o distanță de până la 10 m. Camera este waterproof si se poate utiliza pana la 4m. De asemenea se poate folosi modul AquaVision pentru filmari clare pe sub apa.

 

Cutia contine camera Inst360 un magnet care se poate pune la gat, un easy-clip si pivot.

Verifica pretul camerei GO2! Verifica pretul camerei GO!

Camera video sport Insta360 ONE X si ONE X2

Camera video sport Insta360 ONE X2 este o cameră de acțiune de buzunar 360 care înregistrează, stabilizează și editează videoclipuri. Nu este nevoie de echipament suplimentar. 

Are stabilizator de imagine, indiferet de actiunea filmarii. La fel ca si GO2, poti roti camera 360 de grade in orice directie, iar inregistrarea va ramane tot pe orizontala.

Ce face interesanta aceasta camera este ca poti folosi un selfie stick ” invizibi” care dispare la editare. 

Nu va mai plangeti niciodata de oamenii care va blocheaza filmarile. Cu Ghost Town inregistrati un timelapse 360 si aplicatia afiseaza o fotografie fara oameni. 

Are Doua camere intr-una ceea ce o face ideala pentru un cuplu. Camera se poate controla si prin Apple Watch si puteti inregistra date GPS si suprapuneti statistici cheie, cum ar fi viteza si distanta pe fotografiere.

Cel mai simplu mod de a edita. Alegeti-va filmarile si lasati Shot Lab sa faca restul. Shot Lab continua sa se imbunatateasca cu o serie de sabloane inteligente care va mentin modificarile proaspete.

Daca sunteti interesat sa achizitionati o astfel de camera, va indrum sa atingeti butonul ” Verifica pretul!” si veti fi redirectionati catre magazinul care comercializeaza produsul!

Este cel mai inovativ produs in materie de camere pentru uz personal de pe piata!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here