O carte cu multe dezvaluiri – Printul Harry Rezerva

250

Comanda acum cartea Printului Harry – Rezerva. Este una din cele mai asteptate carti ale anului 2023.

Sunt convinsa ca multi cititori sunt fani ai familiei regale din Marea Britanie, de aceea cred ca aceasta carte va fi una de succes. Multe tabloide si-au dorit cu ardoare sa afle ce se intampla in spatele usilor inchise, dar iata ca pana la urma Printul Harry a dorit sa isi spuna propria poveste asa cum este ea, fara a intervenii tabloide cu povesti poate adevarate, poate neadevarate. 

carte printul harry

Rezumat Carte Printul Harry – Rezerva – Prințul Harry

Una dintre cele mai impresionante imagini din secolul trecut înfățișează doi băieți, doi prinți care merg în urma sicriului mamei lor, în timp ce întreaga lume îi urmărește cuprinsă de tristețe – și de teamă. După ce Diana, Prințesa de Wales, a fost condusă pe ultimul drum, miliarde de oameni s-au întrebat ce era în mintea și în sufletul lor – și cum avea să fie viața lor mai departe.

Aceasta este povestea a ceea ce a urmat pentru Harry.

Rezervă este o carte de o onestitate necruțătoare, plină de dezvăluiri, revelații și lecții de viață cu greu învățate despre eterna putere a iubirii de a învinge suferința.

Verifica pretul!

Cartea se poate comanda si in limba engleza. O gasiti cu titlul Spare si se poate comanda de aici

Fii printre primii care citesc aceasta carte despre Printul Harry – Rezerva. In unul din fragmentele cartii, Harry dezvaluie cum tatal acestuia i-ar fi spus Printesei Diana, in ziua nasterry printului:  „Minunat! Acum mi-ai oferit un moştenitor şi o rezervă, treaba mea este gata”. Probabil de aici vine si numele cartii.

Pentru a nu-ti da mai multe spoiler-e, apasa repede pe butonul “Verifica pretul!” pentru a-ti comanda cartea. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here