Carti despre educatie financiara

288

Cu totii ne dorim sa stim mai multe despre educatia financiara care din pacate de multe ori este tratata ca un subiect tabu.

Educatia financiara este modul prin care stii sa iti gestionezi banii in asa fel incat sa devii independent financiar sau ca banii tai sa iti aduca un venit pasiv, fara a face prea multe.

Carti educatie financiara

Sunt destul de multe carti care sa te ajute sa intelegi ce inseamna venit pasiv, venit activ, cum sa economisesti, dar cele mai populare carti de educatie financiara, cumparate de cititori sunt cele mentionate mai jos.

Tata bogat, Tata sarac – Robert T. Kiyosaki

Tata bogat, tata saracEste una din cele mai citite carti de pe magazinele online. In cartea Tata bogat, Tata Sarac Kyosaki Arunca in aer mitul care spune ca trebuie sa castigi mult ca sa te imbogatesti.

Combate ideea potrivit careia, daca ai o casa, esti instarit.

Le arata parintilor de ce nu se pot baza pe sistemul de invatamant, daca vor sa-si vada copiii invatand cate ceva despre bani.

Defineste odata pentru totdeauna activele si pasivele.

Va invata ce si cum sa le spuneti copiilor despre bani, astfel incat sa aiba succes financiar in viitor.

bookzone.ro    elefant.ro  carturesti.ro

Cel mai bogat om din babilon – George S. Clasona

Cel mai bogat om din BabilonFolosind un limbaj la fel de simplu, dar si profund, precum cel biblic, acest ghid de intelegere a lumii financiare ne schiteaza o cale sigura spre prosperitate si, implicit, spre fericire. Totodata, ne ajuta sa intelegem problemele financiare cu care ne confruntam, oferindu-ne si o solutie ce ne va calauzi pe durata intregii vieti. Cel mai bogat om din Babilon este o carte pe care trebuie sa o cititi fara intarziere, s-o recomandati prietenilor si s-o daruiti tinerilor care fac primii pasi in lumea afacerilor.

bookzone.ro    elefant.ro    carturesti.ro

 

 

 

Ce este educatia financiara…de fapt? – Robert T. Kiyosaki

Ce este educatia financiara..de fapt?Tot autorul cartii tata bogat, tata sarac, revine in atentia noastra cu cartea Ce este educatia financiara de fapt.

este o o carte despre o educație financiară reală și nu despre basme precum:
Mergi la școală, ia-ți o slujbă, muncește din greu, cumpără-ți o casă, plătește-ți datoriile și investește pe termen lung la bursa de valori.

Această carte este continuarea cărții Tată bogat, tată sărac. Dacă ești în căutarea unor noi idei despre cum să supraviețuiești și să-ți meargă bine în viitor, aceasta este cartea potrivită pentru tine.
Cu douăzeci de ani în urmă, Robert Kiyosaki a scris Tată bogat, tată sărac, prima carte din istorie despre finanțele personale. Cartea a contestat și a schimbat felul în care zeci de milioane de oameni din toată lumea înțeleg banii. Cu o perspectivă despre bani și despre investiții care contrazice adesea gândirea convențională, autorul și-a câștigat reputația internațională comunicând onest, ireverențios și curajos şi devenind, astfel, un susținător pasionat și explicit al educației financiare.

bookzone.ro    elefant.ro    carturesti.ro

Banii – stapaneste jocul de Tony Robbins

Banii-Stapaneste joculO carte care își propune să ghideze cititorul spre obținerea libertății și siguranței financiare prin 7 pași simpli ce înglobează cele mai importante informații și soluții de la mințile sclipitoare ale lumii pe domeniul financiar.

bookzone.ro   elefant.ro   carturesti.ro

 

 

 

 

 

O alta cale prin care poti sa te documentezi, pe langa aceste carti de educatie financiara este cursul Primul.Milion.

Acest curs contine video-uri online cu exemple ca sa ai o vedere de asamblu despre cum poti economisi si cum poti investii in actiuni, imobiliare, crypto. Mai mult decât atata, ai parte si de interviuri cu Paul Olteanu si CEO-ul Bitcoin Romania.

Verifica pretul cursului despre educatia financiara!

Pentru detalii si pret, te invit sa apesi pe butoanele colorate si vei fi redirectionat catre magazinul care comercializeaza produsul.

Alte articole utile: Comanda Tetralogia Nopolitana

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here