Cea mai buna perna Dormeo

381

Dormeo nu mai necesita nici un fel de prezentare. Stim deja ca are produse de o calitate foarte buna. La fel sunt si pernele Dormeo.

Somnul este foarte important pentru corpul nostru. Pentru a putea fi apti ziua, avem nevoie de o noapte linistita in care sa ne odihnim. Dar nu putem face asta daca perna sau salteaua nu sunt confortabile. 

Daca nu avem o perna potrivita pentru corpul nostru, riscam sa ne trezim prost dispusi, cu dureri de cap, gat sau spate.  

Dormeo s-a gandit la toate astea si datorita noilor tehnologii, au reusit sa inoveze perne cu microfibre, perne cervicale sau perne hipoalergice, specifice pentru nevoile tale.

Am ales 3 din cele mai bune perne Dormeo de pe magazinul lor care sunt create cu materiale inovative pentru a-ti asigura un somn odihnitor.

PERNĂ DREAM 2 ÎN 1, CU EFECT DE RĂCIRE

pernaPerna Dormeo 2în1 are două fețe pentru utilizare pe tot parcursul anului, o pernă clasică în care iti va plăcea să te afunzi înainte de a adormi. 

Partea de răcire a pernei folosește un strat de spumă cu memorie avansată Air Effect, care conține granule speciale de gel care menite sa îndepărteze căldura de pe corp. Utilizarea TENCEL™ Lyocell pe această parte a husei oferă confortul răcoros al acestei noi țesături remarcabile derivate din lemn sustenabil.

Cealaltă parte a pernei are un design tradițional, pentru toate anotimpurile, care o face perfecta pentru cea mai mare parte a anului sau pentru cei care au un program de somn regulat, avand o husa din bumbac 100% îmbunătățită cu tratament antibacterian și antimicrobian CleanEffect® Lite pentru o prospețime de durată.

Verifica pretul!

PERNA EMBOSSED CLASSIC

Pentru un mediu igienic de somn, este necesar să speli lenjeria de pat în fiecare săptămână și să o înlocuiești o dată la câțiva ani. Acest lucru se aplică și în cazul pernelor deoarece pielea noastră intră în contact cu perna în jur de 7-8 ore pe noapte, inspirând și expirând. Acum te poți bucura de o pernă calitativă de la Dormeo, la un preț accesibil, cu un design elegant și, mai mult decât atât, igienic.

Microfibrele avansate WellSleep® reprezintă un material remarcabil, care formează mii de buzunare de aer – asigură circulația optimă a aerului și oferă o senzație de catifelare. Mai mult decât atât, microfibrele WellSleep®previn supraîncălzirea, apariția petelor și a mirosurilor neplăcute. Toate avantajele pufului, dar fără cocoloașe și mult mai ușor de îngrijit.

Microfibrele avansate WellSleep® reprezintă un material remarcabil, care formează mii de buzunare de aer – asigură circulația optimă a aerului și oferă o senzație de catifelare. Mai mult decât atât, microfibrele WellSleep®previn supraîncălzirea, apariția petelor și a mirosurilor neplăcute. Toate avantajele pufului, dar fără cocoloașe și mult mai ușor de îngrijit.

Verifica pretul!

PERNA DORMEO CLASICA SIENA V3

Perna clasică Siena V3 este alegerea perfectă pentru cei ce își doresc o pernă moale și confortabilă, care să le asigure totodată un suport corect pentru cap, gât și umeri.

Îți oferă un somn confortabil pe durata întregului an. Este recomandată celor ce transpiră abundent în timpul nopții datorită faptului că permite circulația aerului.

Perna Dormeo clasică Siena V3 este umplută cu fibre avansate Wellsleep®, o alternativă excelentă pentru puful de gâscă, fiind recomandată în special celor ce suferă de alergii.

Perna clasică Siena V3 este o pernă usoară, voluminoasă, realizată din materiale de calitate superioară ce permit circulatia aerului și evaporarea umezelii astfel încât este perfectă pentru toate sezoanele. 

Husa pernei este realizată din microfibre Softdream cunoscute ca fiind rezistente la întindere sau tasare, se usucă rapid și sunt rezistente la șifonare.

Umplutura cu microfibre Wellsleep® îi asigură pernei o bună aerisire.

Combinația dintre aceste două materiale garantează un somn plăcut și o temperatură constantă. Perna clasică Dormeo Siena V3 poate fi personalizată în funcție de nevoile fiecăruia – înălțime și fermitate reglabile.

Verifica pretul!

Pe pagina lor gasesti si alte modele de perne Dormeo, nu doar cele de mai sus. Apasa pe butonul “Verifica pretul!” si vei putea vedea pretul unei perne de mai sus, sa pe butonul Alte modele de perne si vei redirectionat catre pagina cu toate pernele disponibile in magazinul online.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here