Comanda cartea Revenirea din Infern a lui Adrian Mutu

309

revenire din infern

Revenirea din Infern spune povestea lui Adrian Mutu, unul dintre cei mai mari folbalisti ai Romaniei.

In cartea sa, Adrian Mutu isi spune povestea si momentele dificile prin care a trecut atunci cand era in momentul sau de glorie. Este o carte despre cadere si revenire, despre cum nu trebuie sa renunti niciodata si sa revii in forta.

Rezumat Carte Adrian Mutu: Revenirea din infern – Adrian Mutu

Tot ce mi-aș fi dorit să spun atunci când nu aveam pe nimeni lângă mine să mă asculte.

„Aceasta este povestea mea.

Nu numai despre fotbal, ci despre viață, despre cum succesul te prinde nepregătit, pentru că nimeni nu ți-a vorbit despre aceasta în tinerețe, despre cum oamenii uită că ai făcut bine pentru a-ți aduce aminte doar că ai produs rău, despre puterea de a recunoaște că ai greșit, că poate, uneori, ai pierdut totul, dar ai luat-o de la capăt, despre depresie, despre rușine, dar și despre muntele de voință de care ai nevoie pentru a urca din nou, acolo sus, unde aerul e tare, tare de tot și unde doar vulturii se avântă.”

Este o carte perfecta pentru adolescenti, si nu numai. Daca esti fan Adrian Mutu sau cunosti persoane care sunt fascinati de evolutia lui, atunci trebuie neaparat sa le faci cadou aceasta carte.

Pretul cartii este foarte rezonabil si merita sa investesti in ea. Citeste Revenirea din Infern si afla ce inseamna succesul la varsta frageda.

Comanda Revenirea din Infern a lui Adrian Mutu!

 

Cine este Adrian Mutu?

Adrian Mutu, actualmente antrenor, este cel mai bun fost fotbalist al Romaniei care a marcat 35 de goluri in Nationala, performanta care doar Gica Hagi a mai realizat-o.

De-alungul carierei sale a avut parte de multe provocari, din urma carora revenirea din infern a fost grea, dar cu multa vointa si multa munca a ajuns din nou pe culmile succesului si l-au format omul de astazi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here