Cumpara cel mai bun fier de calcat vertical

261

Calcatul hainelor, in special al rochiilor de ocazie si a camasilor, este unul din lucrurile pe care le displaceam foarte tare, inca de cand eram la liceu.

Asta pana cand am incercat un aparat de calcat vertical pe care l-a achizitionat mama mea. Am fost foarte placut surprinsa sa vad cat de repede si cat de bine elimina cutele de pe haine, incat mi-am achizitionat si eu unul. Majoritatea inca este obisnuita cu numele de fier de calcat deoarece in trecut nu existau aparate de calcat verical. 

Din fericire pentru noi, asa zisul fier de calcat vertical nu este din fier. Este un aparat de calcat pe verticala, de o greutate mica.  

Este foarte simplu sa iti calci hainele direct pe umeras, iar intreg procesul se realizeaza foarte rapid. Majoritatea aparatelor au functia de oprire automata si nu trebuie sa te mai gandesti ” Oare am scos fierul de calcat din priza?” 

Stiu cat de frustrant este sa te chinui sa calci o camasa, de aceea, am realizat un top 3 cu cele mai bune aparate de calcat verticale de pe mai multe magazine online. Topul a fost realizat in functie de recenziile pe care le-au dat cumparatorii.

Top aparat vertical emag.ro

Aparat de calcat vertical cu aburi Blaupunkt

Verifica pretul!

Aparat de calcat Vertical Daewoo

Verifica pretul!

Aparat de calcat vertical cu abur Daewoo

Verifica pretul!

 

Top fier de calcat flanco.ro

Aparat de calcat vertical cu abur Tefal 

Verifica pretul!

Fier de calcat vertical cu abur Heinner

Verifica pretul!

Aparat vertical cu abur Tefal Pro Style Care

Verifica pretul!

 

Top fier de calcat vertical elefant.ro

Aparat vertical Heinner

Verifica pretul!

Aparat cu abur Tefal

Verifica pretul!

Aparat de calcat VERT Heinner

Verifica pretul!

Daca te intereseaza un produs sau doresti sa vezi si alte modele, te invit sa apesi direct pe site-ul de unde vrei sa achizitionezi produsul sau pe butonul “Verifica pret!” de sub fiecare poza. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here