Cumpara de Craciun seria cu carti Harry Potter!

236

Filmul si aceasta seria cu carti Harry Potter mi-au marcat copilaria intr-un mod placut. Fiecare sarbatoare de iarna o asociez cu drag cu perioada copilariei cand vizionam si citeam cartile Harry Potter.

Si acum, dupa multi ani, nu ratez nici un sezon de iarna in care sa nu citesc cel putin o carte Harry Potter sau sa vad seria de filme.

Aceasta serie de carti Harry Potter este destinata copiilor dornici de aventura. Cartile Harry Potter transpun copii in lumea magiei, o lume creata din imaginatia autoarei J. K. Rowling, o lume a lui Harry, micul vrajitor, ramas orfan, care incearca sa il invinga pe autotputernicul Voldermort.

Cartiile nu sunt doar pentru cei mici, ci si pentru tineri deoarece, cele 7 carti, il capteaza pe Harry in toate ipostazele prin care trece un copil pana ajunge la maturitate. Tinerii pot lua multe lectii de viata din ele, ca de exemplu, ca viata are suisuri si coborasuri, iar prietenii si familia mereu vor fi alaturi de tine.

Este unul din cele mai potrivite cadouri pentru copilul tau de Craciun. Poti cumpara intreaga colectie de carti sau separat.

Pachet carti Harry Potter

Cele 7 carti a care fac parte din seria Harry Potter sunt:

  • Harry Potter si Piatra Filozofala
  • Harry Potter si Camera Secretelor
  • Harry Potter si Prizonierul din Azkaban
  • Harry Potter si Pocalul de Foc
  • Harry Potter si Ordinul Phoenix
  • Harry Potter si Printul Semipur
  • Harry Potter si Talismanele Mortii

Cele 7 carti sunt si ecranizate. Pe langa ele, J. K. Rowling a mai scris o carte Harry Potter si copilul blestemat, care este transpusa in acte. Pe baza acestei cartii a aparut si o piesa de teatru. Aceasta carte este mai putina cunoscuta.

 

     

Verifica pretul pe cartepedia!  Verifica pretul pe elefant.ro! Verifica pretul pe emag.ro!

Daca esti interesat/a sa cumperi una din cartile de mai sus sau intreg setul, te invit sa apesi oricare din buton si vei fi redirectionat catre magazinul care comercializeaza produsele. Unele carti Harry Potter pot fi gasite atat in limba romana, cat si in limba engleza. 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here