Incearca noul PlayStation 5

242

Vesti bune pentru iubitori si iubitoarele de gaming. PlayStation 5 a aparut. Este cel mai asteptat produs din anul 2020. Cel mai frumos cadou pe care il poti face persoanei dragi, sau chiar tie daca esti iubitor de jocuri video. Consola este compatibila cu televizoarele 4K. 

Pe quickmobile.ro poti cumpara consola PS5. Mai jos gasesti cateva informatii despre cele 2 console disponibile in magazinul online.

Consola este pregatita pentru o noua generatie de jocuri, inclus integrare VR, pentru care este necesar PlayStation Camera 2 pentru PS4. Jocurile PS4 pot fi jucate in continuare si pe PS5. Are integrat un SSD ceea ce inseamna o incarcare rapida a jocurilor. 

Consola PS5 digital edition iti permite sa cumperi jocuri direct din PlayStartion Store.

Capacitatea de stocare pentru ambele console de mai jos este de 825 GB, iar memoria RAM este de 16GB. Sunt sigura ca abia astepti sa te joci FIFA21 pe noua consola PS5.

Consola PS5, Standard Disc Game

Consola PS5, Standard Disc Game

Verifica pretul!

PlayStation 5, PS5 Digital Edition

PlayStation 5, PS5 Digital Edition

Verifica pretul!


 

Design-ul vertical si culoarea alba a consolei ofera un plus de eleganta care poate fi usor integrat in camera personala.

Daca esti interesat sa achizitionezi sau sa aflii mai multe detalii despre consolele de mai sus, te invit sa apesi pe butonul “Verifica pretul!” si vei fi redirectionat catre pagina magazinului care comercializeaza produsul!

 

Rock you world with the new PlayStation 5!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here