Scaun de birou si gaming pentru confortul de acasa

252

In ultima vreme lucrezi tot mai mult de acasa si simti ca incepe sa ti se accentueze durerile de spate? Stai doar in pat sau la masa din bucatarie? E timpul sa iti achizitionezi un scaun de birou confortabil, care sa iti regleze statura.

Este important sa te simti confortabil atunci cand lucrezi la task-urile tale pentru a nu te concentra asupra durerilor de spate. Statul la un birou iti distrage atentia si de la patul pe care l-ai parasit acum 30 de minute. Daca lucrezi din pat, devii mult mai atras sa tragi un pui de somn, decat sa lucrezi. De aceea iti recomand sa iti cumperi un scaun potrivit pentru cerintele tale. 

Te sfatuiesc sa citesti cu atentie descrierile produsului pe care doresti sa il achizitionezi pentru a nu cumpara un obiect care sa nu iti satisfaca nevoie persoanale.

Scaun de birou

Verifica pretul pe somproduct.ro!

Verifica pretul pe eMAG.ro!

Scaune gaming

Daca esti o persoana care se joaca destul de des, atunci iti recomand scaunele de mai jos:

Verifica pretul pe somproduct.ro!
 

Verifica pretul pe eMAG.ro!

Pentru detalii, pret si alegerea modelul te invit sa apesi pe butonul “Verifica pretul” si vei fi redirectionat catre magazinul online care comercializeaza produsul.

Un sfat pentru a nu-ti distrage atentia de la jobul tau zilnic, atat acasa, cat si la lucru. Foloseste tehnica Pomodoro.  Conform site-ului motivonti.ro , aceasta tehnica presupune 25 de minute lucru intens, si 5 minute pauza. După ce ai făcut 4 pomodoro trebuie să iei o pauză între 15 şi 30 de minute. Mai multe detalii gasiti pe site-ul mentionat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here