Top cel mai bun Ebook reader!

511

Când plecăm în vacanță sau la un drum lung și vrem să citim, cateodată e greu să gasim spațiu pentru cărțile dim care vrem să ne delectăm. Poate o singura carte nu ne ajunge, și am vrea să luam cu noi mai multe exemplare.

Cu ajutorul noului dispozitiv de citire Ebook reader, poți să îți lași cărțile acasă. E mult mai ușor să citești de pe un dispozitiv de dimensiunea unei tablete.

Datorită ecranului e-ink ai senzația delectării unei cărți în formatul fizic. Tehnologia folosită imită foarte bine hârtia, iar dispozitivul își reglează luminozitatea pentru orice oră din zi și din noapte. 

Având o popularitate tot mai mare, deținerea unui bun cititor de ebook-uri poate îmbunătăți experiența de lectură, și de asemenea ajută mediul înconjurator prin evitarea tăierii copacilor pentru realizarea unei cărți fizice.

Top 4 cele mai bune Ebook reader de pe piață.

Ebook reader Amazon Kindle Paperwhite

 Ebook reader kindle este o alegere populară datorită ecranului său nuanțat cu rezoluție ridicată care oferă o experiență de lectură similară cu cea a cărților tipărite. De asemenea, este rezistent la apă și are o durată lungă de viață a bateriei, ceea ce îl face o alegere excelentă pentru cei care iubesc să citească în mișcare.

Ebook Reader Kobo Clara HD

Kobo Clara HD este o opțiune excelentă pentru cei care preferă o gamă mai largă de formate de ebook-uri, deoarece acceptă multe tipuri de fișiere în afara formatului proprietar al Amazon. De asemenea, se laudă cu un ecran nuanțat cu rezoluție ridicată de 300ppi și are iluminare încorporată pentru lectură în medii cu lumină scăzută.

ebook reader

Verifica pretul pe IT galaxy.ro! Verifica pretul pe eMag.ro! Verifica pretul pe evoMAG.ro!

E-book Reader PocketBook Touch Lux 5

PocketBook Touch Lux 5 este un cititor de ebook-uri compact și ușor, cu un ecran E Ink Carta HD de 6 inch. Are o interfață prietenoasă pentru utilizator, cu ecran tactil și butoane fizice pentru navigare și acceptă o varietate de formate de ebook-uri.

Verifica pretul pe IT galaxy.ro! Verifica pretul pe eMag.ro! Verifica pretul pe evoMAG.ro!

Onyx Boox Nova 3

Onyx Boox Nova 3 este un cititor de ebook-uri de înaltă calitate, cu un ecran E Ink Carta HD de 7,8 inch. Rulează pe sistemul de operare Android și acceptă o gamă largă de formate de ebook-uri. De asemenea, are un stilou Wacom pentru a lua notițe și a face adnotări, ceea ce îl face o alegere excelentă pentru studenți și profesioniști.

ebook reader 

Verifica pretul pe eMag.ro! Verifica pretul pe evoMAG.ro!

 

Pe piață sunt multe ebook reader-e disponibile, fiecare cu capabilități și functionalități diferite. Fie că îți cauți un model cu funcții de bază, sau unul cu funcții avansate, cu siguranță vei gasi unul potrivit pentru tine.

Alte link-uri utile: 

Cele mai bune casti airpods

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here