Troler de cabina de diferite dimensiuni

1014

Planificarea unei vacante poate fi o experienta stresanta atunci cand vine vorba de impachetarea si transportarea bagajelor. Cu toate astea, cu un bagaj corespunzator te poti bucura de o calatorie mult mai confortabila. 

Stim ca fiecare companie aeriana are anumite cerinte cand vine vorba de bagajul de mana, de aceea am incercat sa caut trolere de cabina de diferite dimensiuni.

Este foarte usor sa calatoresti cu un troler. Cele mai practice trolere sunt cele cu 4 roti pentru ca sunt usor de manevrat.

E mult mai simplu decat sa cari un ghiozdan indesat de haine. Pretul unui troler de cabina este destul de accesibil.

Majoritarea trolerelor au cifru pentru ati asigura bagajul in cazul in care acesta se rataceste. Sunt situatii in care bagajul de cabina poate ajunge la cala, daca iti doresti, de aceea este bine sa detii un troler cu cifru. 

Majoritatea trolerelor pe care le gasiti sunt realizare din ABS care este un material rezistent la impacturile fizice. Pentru a se curata de praf si mizerie, se recomanda folosirea unui material moale.

Magazinele care comercializeaza trolerele de cabina sunt:

   emag.ro   sinsay.ro!  cel.ro epantofi.ro!

Troler de cabina cu 4 roti

Trolerele cu 4 roti au rotatie de 360 grade, prin urmare ofera lejeritate in transport, ceea ce il face practic mai ales in situatiile in care te grabesti. 

Bagajul de cabina cu 4 roți este partenerul perfect de calatorie pentru orice tip de calator. Ofera o manevrabilitate usoara, reduce tensiunea asupra corpului, are o dimensiune compacta cu capacitate maxima si vine intr-o gama larga de modele elegante. Daca planificati o calatorie in curand, luați in considerare investirea intr-un bagaj de cabina cu 4 roti de inalta calitate pentru a face calatoria mai confortabila si fara stres.

 

troler de cabina
troler de cabina
troler de cabina

 

troler de cabina
troler de cabina
bagaj de cabina

 

troler de cabina
troler de cabina
bagaj de cabina

Verifica pretul pe epantofi.ro!

 

 

Vezi produsele pe sinsay.ro!

 

Bagaj de cabina cu 2 roti

Troler de cabina
Troler de cabina
Troler de cabina

Troler de cabina
Troler de cabina

Vezi produsele pe emag.ro    

Fie ca ai troler de cabina cu 2 sau 4 roti care se poate duce in avion, nu uita ca nu este voie sa cari obiecte periculoase si recipiente mai mari de 100ml. 

Vezi mai jos care este dimensiunea permisa a trolerului de cabina pentru urmatoarele companii aeriene:

  • Wizz air – 55 x 40 x 23 cm
  • Blue air – 55 x 40  x 20 cm
  • Ryan Air – 40 x 20 x 25 cm

Inainte de orice calatorie cu avionul este recomandat sa verifici dimensiunile si greutatea bagajelor de cabina pentru ca se pot schimba in functie de politica fiecarui operator aerian!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here